Reformkori elegancia a nagycenki Széchényi-örökség helyszínein

Minden hölgy álma, hogy egy valódi kastély kertjében mondja ki a boldogító igent! Mindazok számára, akik különleges esküvőhöz keresnek megfelelő helyszínt, ajánljuk a kastély kivételes szépségű parkját és belső rendezvénytermeit. Elegancia és letisztultság – ezek jellemzik leginkább a reformkori kastélyépületet.

Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Esküvői fotózás

Az esküvői fotózás előzetes bejelentkezés alapján történik, előre egyeztetett időpontban. A fotózást megelőzően legalább egy héttel szükséges a bejelentkezés az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Esküvői fotózásra az aktuális nyitvatartási időben kerülhet sor.

Esküvői fotózás díja (max. 2 óra, max. 5 fő):
• kültér 25.000 Ft
• kültér és beltér: 39.000 Ft

Esküvői szertartással vagy fotózással kapcsolatos további kérdés, kérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Várjuk Önöket szeretettel Nagycenken!